KlikkLån

bild-kredit-aufnehmen-3Når man skal søke om et forbrukslån i dag, så vil man gjerne ha minst mulig bry og raskest mulig svar på søknaden din. Akkurat dette har finansieringsselskapet Thorn skjønt, og derfor tilbyr de nå det dedikerte forbrukslånet KlikkLån. Hele poenget med lånet er at man skal kunne søke om et lån på et enkelt museklikk, og naturligvis også noen inntastinger i en svært lettfattet søknad. Den absolutt største fordelen med KlikkLån er nok uansett at du får svar på lånet med en gang, og følgelig er det nærmest ingen ventetid!

KlikkLån er dessuten et forbrukslån uten sikkerhet, der du kan bruke pengene akkurat som du vil. Så enkelt og effektivt er det altså, og KlikkLån har spesialisert seg på de små summene. Her kan du låne så lite som 5000 kroner, eller inntil 40 000 kroner, noe som gjør at lånet havner i kategorien «smålån». Absolutt å anbefale!

Betingelser og vilkår

Den effektive renten for KlikkLån er slettes ikke ille, og den er i gjennomsnitt på 16,37%. Den kan være så lav som 13%, og da er dessuten alle gebyrer regnet med. For små summer på under 40 000 kroner så vil ikke en slik rente utgjøre veldig store summer, og derfor anbefales KlikkLån til alle som har et raskt behov for penger. Gebyrene består for øvrig av et månedlig termingebyr på 45 kroner, og et etableringsgebyr under opptaket på 695 kroner.

Utover dette så er KlikkLån så enkelt som det høres ut som, og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. Nedbetalingstiden bestemmer du selv, men den må være minst en måned og maksimalt 60 måneder (fem år). Husk at du alltid bør bruke så liten tid som mulig – for jo lengre tid du bruker, jo dyrere vil lånet bli totalt sett.

Hvordan søke om forbrukslånet?

Som du kanskje har skjønt, så er det svært enkelt å søke om KlikkLån. Alt du behøver å fylle ut i søknaden er enklere personalia samt kontonummer, og hvor mye du ønsker å låne, så er søknaden ferdig. Deretter får du umiddelbart svar på om du får låne eller ikke, og hvis du bruker BankID for å signere på søknaden, så fullføres hele søkeprosessen på 3-4 minutter.

For å søke om forbrukslån fra KlikkLån må du oppfylle disse kriteriene:

  • Du må være minst 20 år gammel.
  • Du må ha en eller annen form for fast inntekt.
  • Du må ha vært registrert i det norske Folkeregistret i minst 2 år.
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.