Hvem tilbyr forbrukslån på timen?

One person handing over euro money cash to another - isolated on white

Trenger du penger nå, og helst innen en times tid? Da er du kanskje i trøbbel – tenker du selv. Men da kan vi fortelle deg at det behøver du slettes ikke å være, for når vi nå har kommet så langt som til 2015 så er det slettes ingen umulighet med forbrukslån med svar på timen. Faktisk kan man nesten påstå at forbrukslån på timen er mer vanlig enn trege forbrukslån, og derfor er det absolutt ingen umulighet. Les videre for å finne ut hvordan du kan få kloa i et slikt lån, og ikke minst hvem som tilbyr det!

Her får du forbrukslån på timen

Før vi forklarer hvordan det i hele tatt er mulig å få et forbrukslån på timen, så kan vi se nærmere på et par banker som faktisk tilbyr slike lån. Den desidert raskeste banken, som samtidig har gunstige betingelser for sine lån, må være Komplett Bank. De har nemlig en lånegaranti som sier at alle forbrukslån på under 50 000 kroner utbetales samme dag som man søker om det, og erfaringsmessig er det snakk om kun en drøy time før pengene kommer inn på konto (forutsatt at man søker på dagtid).

Utover dette så tilbyr de fleste norske banker nesten et forbrukslån på timen. Med det mener vi at man får svar på søknaden innen en time, og samtidig kan signere på den. Dette betyr derimot ikke at pengene er inne på konto, men for mange holder det å vite at de kommer til å få låne. Dette kan for eksempel være avgjørende i en budrunde eller lignende, og da holder det å vite at man kommer til å få penger. Og det får man svar på innen en time hos de fleste internettbankene i landet! Se her for en større oversikt over flere forbrukslåntilbydere.

Derfor kan de tilby såpass raske lån

Før i tiden måtte man vente dager eller uker før man fikk utbetalt et lån, ettersom det ofte var stor pågang i bankene og få kundebehandlere. Når det nå er moderne datasystemer som behandler søknadene, så har ventetiden blitt minimal. Ved å automatisk sjekke søknaden din opp mot det som finnes av tall i offentlige registre som hos Skatteetaten, samtidig som de får et kredittbyrå til å vurdere deg, så kan bankene tilby forbrukslån på timen. Datamaskinene trenger nemlig bare sekunder på å behandle søknaden din!

Men fortsatt er det altså selve utbetalingen av lånet som tar noe tid, og her har bankbransjen en jobb å gjøre for å sørge for at transaksjoner går raskere. Som nevnt innledningsvis er det allikevel enkelte banker som er såpass raske at forbrukslån på timen er en realitet.