Hotell i Riga

583_6_riga_nightLeter du etter best mulig pris på overnatting i Riga? Kanskje du ønsker å bestille et hotell som ligger i byens historiske sentrum? Mange turister reiser til Lativias hovedstad, og hotellprisene ligger generelt sett lavere enn i Skandinavia.

Riga har et bredt utvalg av overnattingssteder, og man kan velge mellom billige og enkle bed & breakfast, hostel eller vandrerhjem. Man finner også et stort antall mellomklassehoteller – i tillegg til forretningshotell, boutique-hotell, familievennlige hotell og luksushotell.

Enkelte hoteller i Riga tilhører en bestemt kjede – deriblant Radisson, Best Western, Clarion, Mercure og Days Inn.

Noen av de mest kjente hotellene i Riga er Dome Hotel & Spa, Grand Palace Hotel, Hotel Bergs, Gallery Park Hotel og Royal Square Hotel & Suites.

Noen populære hoteller i ulike prisklasser:

Kolonna Hotel Riga

Kolonna Hotel er et familievennlig 3-stjerners hotell som ligger i det historiske sentrum av Riga. Fra hotellet har man gangavstand til en rekke severdigheter og attraksjoner – deriblant Frihetsmonumentet, Riga Domkirke og Operaen – i tillegg til butikker, restauranter og barer.

Avstanden fra hotellet til Riga Slott og Krigsmuseet er kun 400 meter.

Kolonna Hotel Riga har totalt 41 lyse og luftige rom i ulike størrelser. Man kan velge mellom Standard, Superior, Familierom og Leiligheter. Alle rom er innredet i klassisk stil, og er utstyrt med TV, gratis Wi-Fi samt privat bad.

Hotellet tilbyr frokostservering, og har sykler til utlån for sine gjester. Andre fasiliteter på stedet er døgnåpne resepsjon, billett-service, gavebutikk samt lekerom for barn. Det er heis i bygningen.

For mer info: http://www.hotelkolonna.com/hotels/riga/kolonna-hotel-riga/en/

Hotel Monte Kristo

Monte Kristo er et hyggelig 4-stjerners hotell med flott beliggenhet i gamlebyen. Herfra har ham kort avstand til sentrum og jernbanestasjonen, og avstanden til Operaen er kun 300 meter. Monte Kristo holder til i en bygning på 4 etasjer, og sommerstid kan man få servering på den trivelige terrassen utendørs.

Avstanden til severdigheter som Riga Domkirke er 800 meter, og det populære Krigsmuseet ligger 750 meter unna

Hotellet har 49 rom og suiter. Alle rom har tapet på veggene og møbler som frembringer en varm atmosfære. Standardutstyr på alle gjesterom består av TV, minibar, gratis Wi-Fi, safe, vannkoker, bad med hårføner samt kjøleskap. Enkelte rom har i tillegg air-condition.

Hotel Monte Kristo har restaurant som serverer europeiske retter. I tillegg finnes fasiliteter som frokostservering, døgnåpen resepsjon, gavebutikk, vaskeri-tjeneste samt møterom for 20 deltakere.

For mer info: http://hotelmontekristo.lv/?lang=en

Wellton Old Riga Palace Hotel

Wellton Old Riga Palace er et 4-stjerners sentrumshotell som befinner seg i gamlebyen – like ved elven Daugava. Herfra har man gangavstand til shopping, uteliv og severdigheter, og det er kun 10 min. gange til Riga Domkirke og Operaen. Frihetsmonumentet og Riga Slott ligger 13 min gange fra hotellet.

Hotellbygningen er oppført i Art Deco-stil og har 6 etasjer. Alle gjesterom er elegante med antikk interiør og utstyrt med minibar, TV, kaffe-/te-fasiliteter, sittegruppe, gratis Wi-Fi, air-condition, safe samt privat bad. Enkelte rom har balkong med vakker utsikt over byen,

Wellton Old Riga Palace Hotel har Spa med jacuzzi og badstue, treningssenter, restaurant og bar samt konferanserom for opptil 200 gjester. Andre fasiliteter som tilbys er døgnåpen resepsjon, billett-service samt flyplass-transport (mot tillegg).

Hotel Bergs

IslBG
IslBG

Hotel Bergs er et moderne 5-stjerners sentrumshotell, som ligger i Rigas kommersielle sentrum – kun 800 meter fra gamlebyen. I nabolaget ligger små designbutikker, caféer og kunstgallerier. Hotellbygningen har 6 etasjer, og ble oppført i 2003.

Hotel Bergs har 38 moderne og lyse rom i ulike størrelser. Alle rom og leiligheter er utstyrt med te-kjøkken med utstyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter/tekoker, safe, TV, gratis Wi-Fi, dvd-spiller samt privat bad med badekåper/tøfler og hårføner.

Hotellet tilbyr frokostservering, og har trivelig restaurant med utendørsterrasse. Andre fasiliteter på stedet er forretningssenter med konferansrom, gavebutikk, gjesteparkering, bibliotek samt døgnåpen resepsjon. Hotellets gjester får rabatt ved bruk av treningssenteret i nærområdet.